Skip to toolbar

Problems with my project

Home Forums Technical Support Problems with my project

Supported by (Turn Off)

This topic contains 7 replies, has 4 voices, and was last updated by  elysium64 3 months, 4 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1236357

    elysium64
    Participant
    1067xp

    I tried to post an update on my Red Book of the Elf King project, but all the pictures have come up as the link in blue with a picture icon, can you fix?

    #1236368

    warzan
    Keymaster
    13030xp

    sorry about that

    I’ll push this to @timchubb and @tgu3 in the morning mate to try and get you sorted 🙂

    #1236412

    storminwolf
    Participant
    1333xp

    Have the same issue. Going back in to edit mode and save fixes it. You may have to do this a few times until all pics come up correct.

    looks like something is not loading fully.

    #1236463

    amachan
    Participant
    6479xp

    Click the link and if the image pops up it is uploaded correctly and takes a bit of time for the site to process the smaller versions. So if it shows when you click the link come back after 10 minutes or so and it should be fine.

    #1236676

    warzan
    Keymaster
    13030xp

    Should be fixed now folks

    #1239272

    elysium64
    Participant
    1067xp

    None of the pictures in my Red Book of the Elf King are showing, originally first post showed pictures but now both posts show nothing.

    #1239277

    warzan
    Keymaster
    13030xp

    @timchubb @tgu3 Can you have a look at this please chaps?

    #1240055

    elysium64
    Participant
    1067xp

    Seems to be working now.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Supported by (Turn Off)